Társoldalunk:

Nem tud választani, így mindkét barátnőjét feleségül veszi Ronaldinho

2018.05.25. 09:49

A nyár végén megnősül Ronaldinho, a brazilok világbajnok csatárfenoménja, akinek így rögön két felesége lesz egyszerre. 

A brazil válogatottal 2002-ben világbajnokságot nyerő vigyori cselkirály december óta él együtt két barátnőjével, Priscilla Coelhóval és Beatriz Souzával. Teszik ezt csodálatos „harmóniában” a futballista riói otthonában, és miután Ronaldinho valóban egyformán szereti a két lányt, mindkettőjüket nőül is veszi, írja a brazil O Dia című lap.

A szerelmi háromszög egyébiránt nem új keletű, hiszen Roni még 2016 decemberében ismerkedett meg Souza kisasszonnyal, amikor már hosszú ideje boldog párkapcsolatot ápolt Priscilla Coelhóval. Egy évvel később jött el az összeköltözés ideje, most pedig az „esküvőre” is sort kerítenek.

Az idézőjel használata pedig azért indokolt, mert a fiatal pár(?) tagjai is hangsúlyozzák, hogy „szigorúan nem hivatalos” keretek között kerül sor a ceremóniára, hiszen a mélyen katolikus Brazíliában nagyon komolyan büntetik a bigámiát, azaz a többnejűséget. Ronaldinho lánytestvére ennek ellenére sem lesz jelen, ő elhatárolódik az eseményektől. Ott lesz viszont Roni egyik szomszédja, Jorge Vercilo, a népszerű brazil énekes gondoskodik majd a jó hangulatról.