Vágólapra másolva!
A Simpson család, amellett, hogy nagyszerű rajzfilm-sorozat, arról is híres, hogy valamilyen módon tökéletesen ráhibázik jövőbeli eseményekre. A legfrissebb telitalálat a phjongcshangi téli olimpia férfi curlingdöntője, egy 2010 februárjában leadott epizódban ugyanis a Homer-vezette amerikai csapat az olimpiai döntőben győzni tudott és megszerezte az első USA-aranyat ebben a sportban. Ja, és pont a svédek ellen. Ahogy Phjongcshangban is.

Az epizódban az Egyesült Államok teljes kontingense katasztrofálisan teljesít az téli olimpián, Simpsonék megmentik az ország becsületét, amikor megnyerik a döntőt Svédország ellen, ahol Marge egyébként sérülten játszik.

Ezzel gyakorlatilag előre megjósolták a nyolc évvel későbbi férfi döntő eredményét, ahol az amerikaiak a svédeket legyőzve megszerezték országuk első férfi curling olimpiai címét.

A Simpson család régebben is beletrafált, anno megjósolta az 1992-es Super Bowl győztesét, 2012-ben Lady Gaga öt évvel későbbi Half Time Show ruháját, valamint 2014-ben a FIFA korrupciós botrányát is, amely egy évvel később tört ki.