Az Allianz Arenában már franciaágyból is lehet Bayern-meccset nézni

FC Bayern Munich vs. PSV Eindhoven 4:1 FOOTBALL soccer CL
View of the Allianz Arena before the UEFA Champions League soccer match between FC Bayern Munich and PSV Eindhoven at the Allianz Arena in Munich, Germany, 19 October 2016. PHOTO: THOMAS EISENHUTH/dpa - NO WIRE SERVICE -
Vágólapra másolva!
A Bayern München együttműködési megállapodást kötött egy szállodával, amivel azok a nézők járnak a legjobban, akik befizetnek a legújabb szuperluxus páholyba.

A Bundesliga címvédője, nem mellékesen a világ egyik legnagyobb futballklubja, a Bayern München legújabb támogatói együttműködését a Courtyard by Marriott szállodacsoporttal kötötte meg. A társulás legjobb része az az extra VIP-szektor, amelyet a csapatnak otthont adó Allianz Arenában alakítottak ki.

Mint egy hatalmas tévé, csak ez sokkal jobb annál, mert igazi Forrás: Courtyard by Marriott

Azt nem állítjuk, hogy "a megismételhetetlen szurkolói élmény" minden mezei drukker számára elérhető, de, aki megteheti, az biztosan nem fogja megbánni, hogy erre költötte a kosztpénzt. A kilátás önmagáért beszél, a kényelem adott, a speciális menükről és a különleges koktélokról már nem is beszélve.

Két dolog van, amit nem nagyon értünk: a kanadallót még csak meg tudjuk magyarázni, amolyan látványelemként (feltehetően nem azzal fűtenek), de, hogy ehhez a kilátáshoz mi szükség van a sarokban elhelyezett tévére, az örökre kínzó kérdés marad.