Már aranylemeznél jár az Atalanta focistájának topslágere

Atalanta v Everton FC - UEFA Europa League Alejandro Gomez Atalanta Atalanta B.C. Club Soccer Emilia-Romagna Everton F.C. Italy Match - Sport Midfielder Reggio Emilia Scoring Soccer SOCCER PLAYER SPORT Sports Team UEFA Europa League
Alejandro Gomez a pályán sem rossz, az Evertonnak gólt lőtt az Európa Ligában
Vágólapra másolva!
A Serie A-ban szereplő Atalanta csapatkapitánya, az argentin Alejandro Gomez közreműködésével készült sláger már aranylemezes Olaszországban.

Az Atalanta 10-ese pályára lépett az argentin válogatott legutóbbi két meccsén, most pedig a pályán kívül mutatott teljesítményéért díjazták. A Papu becenévre hallgató játékos táncos gólöröméről vált ismertté Olaszországban, ami megihlette DJ Matrixot és Gli Autogolt és hármasban összerakták a „Baila Como El Papu" slágert, ami magyarul annyit tesz: „Táncolj úgy, mint Papu".

Alejandro Gomez a pályán sem rossz, az Evertonnak gólt lőtt az Európa Ligában Forrás: NurPhoto/Matteo Ciambelli/NurPhoto/Matteo Ciambelli

A zene vagy a tánc – ki tudja – annyira megmozgatta az olaszokat, hogy a klip már közel 30 milliós megtekintési számnál jár a Youtube-on.

Hétfőn Papu Gomez megkapta az aranylemezét is, miután már több mint tízezren vásárolták meg a slágert.