Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo rendszeresen elkápráztatja rajongóit közösségi oldalain a legelképesztőbb fotókkal. Az elmúlt néhány napban két olyan képet is kirakott, melyekről egy ideig biztosan beszélni fognak követői. 

Az egyiken kisfiával látható egyforma szettben, vagyis farmerban és meztelen felsőtesttel. CR7 a képhez kommentárként hozzáfűzte az Instagramon, hogy

„olyan a fia, mint az apja”.

És tényleg igaz, legnagyobb gyermekével döbbenetesen hasonlítanak egymásra. A kis Ronaldo minden bizonnyal apukája farmerjában pózol, miközben a kép célja, hogy Cristiano Ronaldo saját farmermárkájának junior kollekcióját hirdesse.

Egy nappal korábban cseppet sem szerény magánrepülőjéről osztott meg tartalmat a Real Madrid sztárja. Pazar körülmények között, de nem lazítani, hanem munkaügyben utazott Madridból Lisszabonba a focicsillag. A CR7 márkájú cipőket gyártó céggel akadt egy kis problémája, kiderült ugyanis, hogy a társaságnak több millió eurós tartozása van, ezért Ronaldo felbontotta a szerződést a céggel.

Work done ✈️

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés,

A nemrég a világ legjobb futballistájának megválasztott Cristiano Ronaldo kihagyja a portugál válogatott Szaúd-Arábia és Egyesült Államok elleni pénteki, illetve keddi felkészülési meccseit.