Német Playboy-modellel randizgat Szalai Ádám?

Party of cosmetics label Urban Decay people Angelina Heger
Influencer Angelina Heger arrives at a party of the label Urban Decay that presented its new product line "Naked Heat" in Berlin, Germany, 10 August 2017. Photo: Gregor Fischer/dpa
Vágólapra másolva!
Egy éles szemű és a német tévés világot ezek szerint jól ismerő járókelő "buktatta le" Budapesten a magyar válogatott csatárát és Angelina Hegert.

A budapesti belvárosban sétáló megfigyelőnek sem esett le elsőre, hogy kivel is látja a csatárt, de aztán csak rájött. "Ő Angeline Heger, aki sztár Németországban. Félreérthetetlen volt a közöttük lévő kapcsolat, fogták egymás kezét, Angelina pedig Ádám vállára dőlt" - számolt be a részletekről a Blikk olvasója.

P A R I S

A post shared by A N G E L I N A H E G E R (@angelinahegerofficial) on

Heger kisasszony - aki a múlt héten egy autóbaleset szereplőjeként került be a hírekbe - valóban ismert tévés szereplő hazájában, feltűnt a hazánkban Nagy Ő és a Celeb vagyok ments ki innen című műsorokban is, de már a Playboy magazin német kiadásának címlapján is megmutatta magát.

Árulkodó az is, hogy mindketten szinte centiméterre ugyanonnan posztoltak fotót az Instagramon a párizsi Eiffel-torony tövéből, ahogy az a fotó is, ami a heidelbergi - itt lakik a Hoffenheimben focizó Szalai Ádám - Öreg Hídon készült a szőke modellről.

Gyanús. Nagyon gyanús Forrás: Blikk.hu

Talán ez sem véletlenül piros:

[Anzeige] ☀️ ☀️☀️ Bikini by @houseofcbde Was sind eure Lieblingsreiseziele? ✈️

A post shared by A N G E L I N A H E G E R (@angelinahegerofficial) on