Kevesebbet kéne szexelni, ajánlották a BL-győztes olasz csatárnak

SS Lazio v Spal - Serie A General News Lazio Lazio v Spal Marco Borriello Serie A 2017 Serie A 2017-2018 Serie A Match Serie A Soccer Spal SPORT-ACTION FOOTBALL sports
Marco Borriello during the Italian Serie A football match S.S. Lazio vs Spal at the Olympic Stadium in Rome, august on 20, 2017. (Photo by Silvia Lore/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Kellemetlen, egyben szórakoztató inzultus vezette fel a Serie A hétvégi fordulójában a SPAL–Napoli meccset, amikor egy szurkoló megtalálta a csapat friss szerzeményét, Marco Borriellót.

A ferrarai klub hétszeres olasz válogatott csatárának, Marco Borriellónak egy, a stadion előtt a csapat buszát váró hazai drukker kiabálta oda, hogy "Kevesebbet kéne szexelni!", amivel talán arra utalhatott, hogy Borriello a nyáron vállalta föl kapcsolatát a 25 éves brazil-német modellel, Larissa Schmidtel, akivel Ibizán töltött tartalmas heteket a nyáron.

#borriello##inkazzato

A post shared by Davide Gabrielli (@cicciodio) on

A nápolyi születésű csatár azonban nem az a fajta, aki szó nélkül hagy egy ilyen sértést, úgyhogy szólt a sofőrnek, hogy álljon meg, és kihajolva az ablakon szigorú ábrázattal annyit mondott, "Meg ne próbáld, meg ne próbáld" - amivel elejét is vette a további sértegetéseknek.

A 35 éves csatár a Serie A egyik legnagyobb vándora, és egy rendhagyó gólrekord társtulajdonosa is. Nicola Amorusóval egyetemben ő az egyetlen, aki 12 különböző élvonalbeli csapat mezében tudott gólt szerezni - legutóbb az idei szezon második fordulójában, amikor eddigi egyetlen győzelmét szerezte az újonc, 3-2-re verve az Udinesét.

Az olasz válogatottban hét mérkőzésen pályára lépő csatár 2004-ben bajnok, 2007-ben pedig Bajnokok Ligája-győztes volt az AC Milannal, majd 2012-ben már a Juventus játékosaként ünnepelhette a scudettót.