A fizika törvényeit meghazudtoló kisfilmmel jelentkezett a Sport TV

Görbicz Anita
Captain Anita Gorbicz of Hungarian Gyor Audi ETO lifts the trophy after the final match of the EHF Women's Champions League Final Four competition of Macedonian HK Vardar vs Hungarian Gyor Audi ETO at the Papp Laszlo Arena in Budapest on May 7, 2017. / AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK
Vágólapra másolva!
Egy háromszoros BL-győztes kézilabdázó és egy korábbi válogatott, a Ferencváros emlékezetes BL-szezonjában a Grashoppernek két gólt lövő futballista szerepel a Sport TV szezonfelvezető-kisfilmjében. Az egy párt alkotó Görbicz Anitától és Vincze Ottótól olyan videót láthatunk, amilyet korábban még soha.

Görbicz Anita már gőzerővel készül a kézilabda Bajnokok Ligája 2017-18-as szezonjára, hiszen a címvédésre hajt csapatával, a Győri Audi ETO KC-vel, amelyben ezúttal is kulcsszerep vár majd rá. Párja, Vincze Ottó a stúdióban fog feltűnni BL-mérkőzéseken szakértőként, a labdával pedig egyértelműen remekül bánik továbbra is!

Nem titok, hogy a két profi sportoló lételeme a versengés, olykor akár egymással - de nyerni még jobban szeretnek!

A Sport TV videójában ezt bizonyítják, hiszen az Audi Arénában Görbicz kézzel, Vincze pedig lábbal varázsol.

Van egy ásványvizes-üveg is a történetben, amit nem hagynak leesni, és végül összejön az eddigi legdurvább bottle flip challenge....

A végeredmény és az üzenet magáért beszél: Ahogyan most tőlük, úgy ősztől a kézilabda és a labdarúgó Bajnokok Ligája sztárjaitól láthatunk majd lélegzetelállító megmozdulásokat – hamarosan ők kápráztatnak majd el minden héten!

Görbicz Anita célja a Final Four Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

A ránk váró szezonról is beszélt a két szereplő:

Nagyon szoros lesz most is a mezőny, rengeteg csapat igazolt nagyon jó játékosokat, és most nincs olimpia, van ideje a csapatoknak felkészülni. Mindenféleképpen úgy megyünk neki a szezonnak, hogy nyerni szeretnénk, egy játékos csak így mehet fel a pályára" – fogalmazott Görbicz Anita, aki fociban a Barcelona és a PSG sikeréért szurkol.

Vincze Ottó szerint a Real a favorit a BL-ben Forrás: www.cincerfoto.hu/Pinter Adam Cincer+36 30/211 99 55

Vincze Ottó a foci BL-lel kapcsolatos várakozásait mondta el: „Nagyon szép BL-szezon elé nézünk. A favorit a Real Madrid, annak ellenére is, hogy már kétszer egymás után megnyerte a trófeát. Egyben maradt, és Zidane nagyon jól kezeli ezt a társaságot, a kérdés az, hogy a főbb erők mennyire lesznek motiváltak ennyi siker után. De a szívem a Barcelonáért dobog, és bízom benne, hogy a Neymar távozásával keletkezett űr be fog töltődni.

A női kézilabda BL-re is kitért, ahol a párja játszik majd: „Véleményem szerint a Győr ott lesz a Final4-ban, és ha Görbe ott jól fog játszani, akkor meg is nyeri."

Idén is a Real a favorit? Forrás: AFP/Javier Soriano

A férfi kézi BL esetében mindketten az elmúlt négy évben Final4-ba jutó Veszprém sikerében bíznak.

A Sport TV szeptember 12-től a labdarúgó Bajnokok Ligája, szeptember 14-től a férfi kézilabda Bajnokok Ligája és október 8-tól női kézilabda Bajnokok Ligája küzdelmeit is közvetíti.