Betonkemény UFC-harcos vigyáz Neymarra Párizsban

UFC 196: McGregor v Diaz GettyImageRank2 People SPORT HORIZONTAL Waist Up Combat Sport USA Nevada Las Vegas Fighting One Person Winning COMMEMORATION Photography MARTIAL ARTS MGM Grand Garden Arena Ultimate Fighting Championship Mixed Martial Arts Erick S
LAS VEGAS, NV - MARCH 5: Nordine Taleb celebrates after defeating Erick Silva during UFC 196 at the MGM Grand Garden Arena on March 5, 2016 in Las Vegas, Nevada. Rey Del Rio/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A váltósúlyú francia ketrecharcos, Nordine Taleb lesz Neymar testőre a francia fővárosban.

A 36 éves harcost, és a világ legdrágább focistáját, a Barcelonából 222 millió euróért a Paris Saint-Germainhez igazoló Neymart az elmúlt napokban rendszeresen együtt látták a francia fővárosban, és úgy hírlik, hogy Taleb, mint a brazil testőre tesz-vesz a futballista körül.

Az biztos, hogy Neymarnak nem nagyon lesz oka félni új munkatársa közelében: a 185 centi magas, 77 kilós harcosnak

17-4-es mérlege van a ketrecben, de kiütni csak egyetlen alkalommal tudták.

Küzdött a Bellator színeiben, majd 2013-ban benevezett a The Ultimate Fighter című valóság show-ba, ahonnan a világ legnagyobb ketrecharcos szervezete, az UFC (Ultimate Fighting Championship) már számos sztárt kitermelt magának. Ugyan nem nyerte meg a fődíjat, de így szerződést kapott Dana White-éktól.

A show történetének egyik legjobb bunyója volt:

Taleb mostanában Montrealban készül a meccseire, a UFC-legenda, Georges St.-Pierre klubjában. Idén két meccse volt, az egyiket, Santiago Ponzinibbio ellen elveszítette, a svéd Oliver Enkampot viszont könnyedén elverte.

A francia harcos legemlékezetesebb küzdelme az a meccs volt, amelyiknek a videója bejárta a világhálót: a brazil Erick Silva ugyanis rendkívül sportszerűtlenül megütötte, amikor Taleb felé nyújtotta az öklét, hogy összeérintsék a kesztyűiket, a francia viszont utána csúnyán kiütötte.

Így jár, aki tiszteletlen Talebbel: