Komoly partival ünnepelte visszavonulását Bolt

IAAF Athletics World Championships London 2017 - Day 9 2017 London United Kingdom August Queen Elizabeth Olympic Park London Stadium IAAF Athletics World Championships London 2017
Usain Bolt pályafutásának vége
Vágólapra másolva!
Drámai végjáték, felszabadult parti - nagyjából így lehetne összefoglalni Usain Bolt elmúlt néhány napját. A londoni atlétikai világbajnokságon búcsúzó sportoló hatalmas üveg pezsgővel és óriási társasággal engedte ki a gőz. 

A 30 éves jamaicai sprintkirály pályafutása nem úgy fejeződött be, ahogy azt szerette volna: előbb az amerikai Justin Gatlin happolta el előle az arany-, Christopher Coleman pedig az ezüstérmet 100-on, majd a 4x100-as váltó döntőjében sérülés miatt mondhatott le az éremálmokról.

Usain Bolt pályafutásának vége Forrás: Anadolu Agency/2017 Anadolu Agency/Mustafa Yalcin

Az Instagramra feltöltött, csak 24 óráig elérhető videói (melyekről csak képernyőfotó készíthető) alapján azonban minden csalódottságát maga mögött tudta hagyni, és a vb után már csak a lazításra koncentrált.

Pezsgőben nem volt hiány Forrás: Usain Bolt Instagram

A nyolcszoros olimpiai- és tizenegyszeres világbajnok atlétának némi vigaszt jelenthet, hogy a 100 és 200 méteres síkfutás világcsúcsát még mindig tartja.

Elnöki volt a buli Forrás: Usain Bolt Instagram