David Beckham megcsinálta, amit senki nem gondolt volna

Horizontal WIMBLEDON
Former England footballer David Beckham gestures as he sits in the Royal Box on Centre Court on the fifth day of the 2017 Wimbledon Championships at The All England Lawn Tennis Club in Wimbledon, southwest London, on July 7, 2017. / AFP PHOTO / Glyn KIRK / RESTRICTED TO EDITORIAL USE
Vágólapra másolva!
David Beckham hatalmas fába vágta a fejszéjét augusztus 9-én, amikor Los Angeles-i otthonában nekilátott, hogy meglepje a kislányát.

A Manchester United (és a Real Madrid, az AC Milan meg a Los Angeles Galaxy) korábbi angol válogatott sztárja augusztus 9-én posztolt a Facebook-oldalán egy képet, ahol egy napágyon ülve tanulmányoz egy útmutatót, amely arra volt hivatott, hogy 490 oldalon át segítséget nyújtson egy 4000 darabos LEGO-vár összeállításához.

Bizonyára voltak - mert mindig vannak - kétkedők, akik azt gondolták, hogy egy exfutballista képességeit meghaladja egy ilyen feladat - nos, őket el kell keserítenünk.

Hat nappal később ugyanis érkezett a következő poszt. A képen a fáradt, de boldog David Beckham jelenti büszkén, hogy elkészült a nagy mű:

Sejtésünk szerint ennek legjobban hatéves lánya, Harper Seven fog örülni, de talán még a 12 éves Cruz érdeklődését is felkelti. A 15 éves Romeo és a tavasszal a 18-at betöltő Brooklyn már csak a kötelező udvariasság okán fog megállni a papa mesterműve mellett.