Fináncok razziáztak Ronaldo jachtján

fraud police Horizontal
A Spanish policeman stands guard outside the building where Spanish police carried out a search at former President of Catalonia Jordi Pujol's home, in Barcelona on April 26, 2017. Historic Catalan leader Jordi Pujol is indicted for tax fraud according to judicial sources. / AFP PHOTO / Josep LAGO
Vágólapra másolva!
A családjával Formenterán nyaraló Cristiano Ronaldo váratlan vendégeket kapott a spanyol adóhatóság kommandósainak személyében, akik megszállták a hajóját, és minden ott található iratot elvittek.

Szemtanúk, illetve egy, a portugál futballista kíséretéhez tartozó forrás az Hola.com spanyol bulvárlapnak úgy nyilatkozott, hogy Ronaldo és barátnője, Georgina Rodriguez éppen az egyik éttermben elköltött ebéd után tért vissza az aYa London nevű - egyébként bérelt - jachtra, amikor lecsaptak a fináncok.

Jönnek, hogy lecsapjanak Forrás: Hola.com

A spanyol adóhatóság nyomozati jogkörrel felruházott munkatársai egy hajóval érkeztek Ronaldo jachtjához, amelyen a futballistán és barátnőjén kívül ott volt az édesanyja és több barátja is. Az informátor szerint Ronaldo végig készséges volt, a fináncok pedig minden, a hajón található dokumentumot összeszedtek, majd távoztak.

Az embert már nyaralni sem hagyják Forrás: Hola.com

Cristiano Ronaldo ellen májusban kezdettt nyomozásba a spanyol adóhatóság, miután információik szerint a a négyszeres aranylabdás játékos 2011 és 2014 között 15 millió euróval (4,6 milliárd forint) rövidítette meg az államkasszát.

Vitték, amit értek Forrás: Hola.com

Ronaldo annyira megsértődött a gyanúsítgatástól, hogy júniusban hetekig téma volt, hogy elhagyja a Real Madridot és Spanyolországot, a klub azonban kiállt mellette, és lekerült a költözés a napirendről.