Vágólapra másolva!
Megszületett a Real Madrid korábbi klasszis védőjének, Roberto Carlosnak a kilencedik gyereke, egy kislány, Marina. 

Az örömhírt még szombaton, a közösségi oldalán kürtölte világgá a világ egykori legjobb balhátvédje, aki 2002-ben világbajnoki címet nyert a brazil válogatottal, pályafutása csúcsán, 1996 és 2007 között - több más trófea mellett - négy spanyol bajnoki címet és három Bajnokok Ligája-sikert könyvelhetett el.

Marina a második lánya Manuela után jelenlegi feleségétől, Marianától, és a madridi Ruber kórházban jött világra - a büszke papa jelenleg ugyanis egykori klubjánál dolgozik, mint az ificsapatok egyik edzője, a Real Madrid TV szakértője és a klub nagykövete.

Marina és Manuela:

Különböző kapcsolataiból származó négy fiú - köztük a magyar anyától született Christopher Roberto da Silva Horváth - mellett Marina az ötödik lánya a korábbi focistának. Három másik lánya első feleségétől született.

Elképzelhető, hogy a Real Madrid habitusa teljes mértékben maga alá gyűrte Roberto Carlost: bizonyára emlékeznek rá, hogy a klub 2014-ig szinte megszállottan hajszolta a decimát, azaz a tizedik Bajnokok Ligája- (BEK-) sikert. A klubnak ehhez 58 évre volt szüksége, míg Robi Carlos még csak 44 év, és ha így halad, simán lepipálja egykori munkáltatóját.