Vágólapra másolva!
Megelégelte az egész napos ácsorgást és a vevők kiszolgálását Cristiano Ronaldo barátnője. A 22 éves Georgina Rodriguez mostanáig egy madridi Gucci-üzletben dolgozott eladóként, most azonban rájött, hogy világhírt szeretne magának, ezért pályát módosított. 

Vége Georgina Rodriguez unalmas bolt-asszisztensi életének, a fiatal szépség ugyanis az Uno modellügynökséghez szerződött. Pedig sokat köszönhet korábbi munkahelyének: a madridi Gucci-üzletben futott össze tavaly novemberben a Real Madrid portugál sztárjával, a találkozásból pedig szerelem lett.

A teljes munkaidős állás azonban a jelek szerint nem elégítette ki igazán a 22 éves szépséget, aki most új kihívást keres.

Korábban a Pradának is dolgozott, de akkoriban túlságosan megterhelőnek érezte, hogy minden lépését lesifotósok követik. Reméli, hogy ügynökségi szerződésének köszönhetően a legnagyobb divatházak kampányarca lehet.

Georgina Rodriguezről hamarosan már nemcsak szelfiket, hanem profi fotókat is láthatunk Forrás: Georgina Rodriguez Instagram

A focicsillag és Georgina Rodriguez románca még csak néhány hónapja tart, de már többször is megjelentek együtt a nyilvánosság előtt, nemrég pedig Ibizán jártak.

Cristiano Ronaldo a fiával és Georgina Rodriguezzel a FIFA-gálán idén januárban Forrás: AFP/Michael Buholzer