Otthont adna a hős hajléktalannak a West Ham tulajdonosa

FOOTBALL - ENGLISH CHAMP - TOTTENHAM HOTSPUR v WEST HAM UNITED ANGLETERRE CHAMPIONNAT CHAMPIONSHIPS ENGLAND FOOT FOOTBALL league PREMIER Soccer SPORT TOTTENHAM UNITED WEST
West Ham United owner David Sullivan during the Premier League match between Tottenham Hotspur and West Ham United played at White Hart Lane ,London, England, on November 19, 2016 - Photo Michael Zemanek / Backpage Images / DPPI
Vágólapra másolva!
A brit sajtóban csak Steve-ként ismerik azt a fedél nélkül élő férfit, aki a hétfő esti, manchesteri terrortámadás után segített a túlélőkön. Az egyik súlyosan sérült nő életét például megmentette azzal, hogy elsősegélyben részesítette.

Steve története egész Nagy-Britanniát meghatotta, már majdnem 10 ezer fontot gyűjtöttek össze neki. A West Ham United társtulajdonosa, David Sullivan is segíteni szeretne a hős férfin. Hat hónapos lakhatást biztosítana számára és pénzzel is támogatná, de egyelőre nem találja őt. A klubtulajdonos a BBC Radio5 adásában jelentette be, hogy megjutalmazná a hős hajléktalant, de Steve egyelőre nem jelentkezett.

David Sullivan lakhatással és pénzzel segítene a hős hajléktalanon Forrás: DPPI/Michael Zemanek

Ariana Grande hétfői, manchesteri koncertjén egy öngyilkos merénylő robbantotta fel magát. A támadásban 22-en életüket vesztették.