Hatalmas pofont kapott a bunyós az ellenfél edzőjétől

Vágólapra másolva!
A rendőrségen fog folytatódni Andre Dirrell és José Uzcategui bokszmeccse, ami előbbi edzőjének jóvoltából nem ért véget az utolsó gongszó után.

Az amerikai Dirrell és a venezuelai Uzcategui az IBF nagyközépsúlyú interim bajnoki címéért lépett a kötelek közé vasárnapra virradóra a Washington közelében lévő Oxon Hillben. A mérkőzést a nyolcadik menetben félbeszakította a vezetőbíró, miután úgy ítélte meg, hogy Uzcategui a gongszó után ütötte meg Dirrellt.

Ezen pedig annyira felháborodott Leon Lawson Jr., az amerikai bunyós edzője, egyúttal nagybátyja is, hogy rátámadt a venezuelaira, és egy hatalmas bal horgot helyezett el az állán. Majd megpróbálta még egyszer megütni, de ekkor már Uzcategui is felemelte az ökleit, hogy megvédje magát.

A vitatott ütés gongszó után, majd az igazságosztó edző:

A történtek után Dirrell nem győzött bocsánatot kérni. "Sajnálom, amit az edzőm tett. Családtag, nyilván aggódott értem. Szeret engem, azért tette. Bocsássák meg neki."

A helyileg illetékes (Prince George's County) rendőrséget azonban ennyivel nem sikerült meghatni, ők két rendbeli jogsértés miatt indítottak eljárást a magáról megfeledkező edző ellen.