Jöhet a McGregor vs. Mayweather harc

Conor "The Notorious" McGregor durante coletiva de imprensa apos o UFC 205 no Madison Square Garden. zcontractphotographer zselect zsports Conor McGregor
New York - NY - 12/11/2016 - UFC 205 - Conor "The Notorious" McGregor durante coletiva de imprensa apos o UFC 205 no Madison Square Garden. Foto: Jason Silva/AGIF
Vágólapra másolva!
Conor McGregor ír ketrecharcos aláírta a profi ökölvívó Floyd Mayweather elleni mérkőzés szerződését.

A hírt szerda este a profi ketrecharcos mérkőzéseket szervező UFC elnöke jelentette be. Dana White a TNT amerikai televíziós csatornának adott interjúban azt is elmondta, hogy mostantól már csak Mayweatherrel kell megállapodást kötni.

A 28 éves Conor McGregor a Themaclife.com-nak erősítette meg a hírt, majd Floyd Mayweatherre utalva hozzátette: "Most Al Haymon és az ő bokszolójának az aláírására várunk".

Conor McGregor már készen áll Forrás: Instagram

A súlycsoportoktól és szervezetektől függetlenül a világ legjobb bokszolójának tartott Floyd Mayweather 2015-ben veretlenül, 49 győzelemmel vonult vissza. A 40 éves amerikai hat profi szervezetnél - közte a négy legnagyobbnál - is világbajnok lett, ráadásul több súlycsoportban.

McGregor és Mayweather - aki az utóbbi hónapokban a sajtón keresztül üzengettek egymásnak - a profi ökölvívás szabályrendszerének megfelelően küzdenek meg egymással.