Vágólapra másolva!
Május 27-én, szombaton kerül megrendezésre az 1. Tikkadt Szöcske Csocsóbajnokság a Gólya romkocsmában.

A csocsót senkinek sem kell bemutatni, valószínűleg mindenki csocsózott már életében – leginkább egy kocsmában, pubban, bármilyen szórakozóhelyen. Némi ügyességre, koncentrálásra, és csapatmunkára van szükség, az elfogyott sörök mennyiségével arányosan egyre többre. J Az is biztos, hogy remek kikapcsolódás, társasági program egy kis „versenyszaggal" kiegészítve.

Az egyetlen baj vele, hogy kevés van belőle. Elszórtan néhány asztal a szórakozóhelyeken, és még kevesebb esemény, megmérettetés. Ami kevés van, az a szűk profi rétegnek szól: ezek olyan versenyek, ahol a ritkán játszó lelkes amatőrök nem igen indulnak.

A rendezvény célja, hogy a magyar csocsóélet a mainál pezsgőbb legyen, sokkal több eseménnyel, versennyel. Fontos, hogy ezek az események ne csak a profiknak, hanem a csocsókedvelő amatőröknek is jó szórakozást nyújtson, az a rengeteg fiatal és nem fiatal, aki szereti ezt a játékot szintén eljárhasson olyan jellegű rendezvényekre, bulikra, ahol a saját tudásához hasonlókkal összemérheti az erejét, és mellesleg kellemesen ki is kapcsolódhasson egy jó kocsmázással, koncertezéssel.

Május 27-én, szombaton kerül megrendezésre az 1. Tikkadt Szöcske Csocsóbajnokság Forrás: facebook.com/tikkadtszocske

Ennek megfelelően a Tikkadt Szöcske szervezet ezeket a bajnokságokat, megmérettetéseket a csocsó természetes közegében, a kocsmákban szeretné megtartani, az elsőt Magyarország egyik leghangulatosabb romkocsmájában, a Gólyában rendezi. Azt szeretnék, ha csocsókedvelők – rutinosak és lelkes amatőrök egyaránt – érezzék, hogy egy remek közösséghez tartoznak, karnyújtásnyira legyenek a finom italok és ételek, este pedig egy jó koncerttel lazulhassanak (első alkalommal az IDEGEN együttes fog fellépni). Egy külön asztalnál Gál Béla szívesen megmutatja a legprofibb trükköket, lehet gyakorolgatni is, és egy kivetítőn – sörözés közben – nézhetők lesznek a legizgalmasabb meccsek is.

Mivel a Gólya családbarát hely, az sem ördögtől való gondolat, hogy a kisebb családtagok is eljöjjenek: a gyerekszobában lesz gyerek csocsóasztal!

A részvételnek komoly feltételei vannak: szeress kikapcsolódni, tudj csapatban dolgozni (két fős csapatok játszhatnak), és viseld el, hogy finomakat ehetsz-ihatsz. Ha mégis megfelelsz, szeretettel várunk, érezzük jól magunkat május 27.-én!

Nevezni itt lehet: www.csocso.eu/eloregisztracio, a nevezési díj 1500 Ft/fő, ezt majd a helyszínen kell fizetni.

Mivel ez mégiscsak egy bajnokság, az első három helyezettek pénzdíjban részesülnek!