Társoldalunk:
,
 
 
 
 
Élő Lefújva
Csapatok
Élő
Frissítés
Főbb események
22:38

Köszönjük a figyelmüket, találkozunk vasárnap!

22:37

A magyar válogatott szervezetten játszott, 2018-ban először nem kapott gólt, emellett olykor szemre is tetszetős akciókat is vezetett, teljesen megérdemelten győzött. Folytatás vasárnap Finnország ellen, amellyel a válogatott lezárja a Nemzetek Ligáját.

90+4

Vége a mérkőzésnek! Magyarország 2-0-ra legyőzte Észtországot a Nemzetek Ligájában, és így biztosan nem esett ki, mivel az észt válogatott pottyant le ezzel a vereséggel a D-divízióba. 

22:33

Ember a pályán! Egy észt szurkoló berohant a pályára, és olyat tett, amit kedvenceitől nem láthatott: gólt lőtt Dibusz Dénesnek.

90+2

Puri is érezte magában az erőt, hiszen még viszonylag friss, a lövése viszont gyengécske lett.

90

Négy perc a ráadás.

89

Remek kontra a végén a három csere jóvoltából. Böde szólózott egy jó 40 méternyit, majd Kleinheislerhez játszott, aki azonnal letette kapásra a labdát Dzsudzsáknak, de a kapitány lökete mellé zúgott.

87

Nagy Ádám kapott egy nagyot Aniertől, aki megúszta a kiállítást.

83

És mi is ellőjük a harmadik cserét, a rendkívül aktív Kalmárt Kleinheisler László váltja.

82

A harmadik cserelehetőségüket is kihasználják a vendégek, a pályán Purje, méghozzá Vassiljev helyett. És ő lesz a kapitány is a maradék időre.

81

A két csere próbált összejátszani, Dzsudzsák kereste Bödét centerben, de nem volt pontos a beadása.

77

Az észtek is cserélnek, Puri jön, Luts megy.

75

Ismét cserélünk, Böde Dániel váltja Szalai Ádámot, a csapatkapitányi karszalag pedig átkerül Dzsudzsák Balázsra.

22:15
A két Ádám összehozta a másodikat

Meg is mutatjuk:

72

Maradunk támadásban! Dzsudzsák lőtt messziről, Aksalu kiszedte a jobb alsóból.

69

Ott a második! Nagy Ádám harcias labdaszerzése után Szalai Ádám fejelte át az ismét bizonytalankodó Aksalut. Érett már, az biztos!

2-0
65

Dzsudzsák Balázs 162 nap után először lép pályára a magyar válogatottban, 97. alkalommal, amivel Gera Zoltánt érte utol az örökranglista 3. helyén. A remekül játszó Nagy Dominiket váltja. Szalai Ádámon maradt a kapitányi karszalag.

63

Pátkai Máté és Artjom Dmitrijev is besárgult.

62

Kalmár löbbölt Nagy Dominik elé, ő viszont közelről fölé bombázott.

61

Az észtek cserélnek először, Ojamaa helyett Zenjov a pályán.

60

Baráth tekert középre jobbról, de kicsit mélyre sikerült, így Aksalué lett a labda. A túloldalon Luts lőtt, de jócskán elkerülte a kaput.

53

Nagy Dominik kapott egy jó passzt Pátkaitól, de az észt kaputól 12 méterre elválasztották a labdától.

49

Sárgákban növelték előnyüket az észtek, most Anier kapott egyet.

49

Teniste akkorát dobott, hogy akár az olimpián is indulhatna, szerencsére a magyar tizenhatoson belül egy észt játékos szabálytalanul csinált magának helyet, így mi jöhettünk szabadrúgással.

47

Bődületes magyar helyzet! Kalmár szabadrúgására ismét Orbán érkezett jól, Aksalu elképesztő reflexekkel tudott hárítani.

46

Folytatódik a meccs, magyar középkezdéssel, de ami fontosabb, 1-0-s vezetéssel.

21:42
Jókora magyar fölény

A meccs képe mellett a számok is a mi dominanciánkat mutatják: 9 kapura lövés itt, ezekből 5 talált kaput. Az észteknél ez a két szám 3 és 1. A labdabirtoklás 56%-44% a javunkra. Csak így tovább!

45+1

Vége az első félidőnek, megérdemelten vezetünk és uraltuk a játékrészt, remek támadásokat mutattunk be. Innen folytatjuk!

45+1

Kádár fejelt haza egy labdát Dibusznak, aki épphogy fel tudta szedni azt Anier elől.

45

Egy perc lesz a hosszabbítás.

44

Remekül kavargattak ismét a magyar játékosok, Nagy Dominik közeli kísérlete után szöglettel jöhettünk, de Kalmár beadása most elszállt mindenki feje fölött.

42

Nagy Dominik lépett ki az egy hónappal ezelőtti góljához hasonlító szituációban, de az észt hátvéd előnyösebb helyzetben volt és el tudta rúgni a labdát.

36

Remekül játszunk! Most Nagy Dominik szólója, majd Pátkai passza után Kalmár próbálkozott a tizenhatos sarkáról, alig tévesztette el a hosszú alsót.

35

Nagy Ádám lőtt élesen középre a jobb oldalról, de a labda elment mindenki előtt. 

33

Ez is közel volt! Baráth beadásából Nagy Dominik ágyúzott kapásból, de sajnos pont Szalait találta el, akiről néhány centivel kapu mellé pattant a labda.

31

Újabb Vassiljev-szöglet jobbról, Jorgji bíró ezúttal kifelé ítélt szabadrúgást, így most nem kaptunk szívinfarktust, mint az elsőnél.

28

Két büntetőgyanús esetet is továbbengedett a játékvezető: először Szalai beadása pattant egy észt hátvéd kezére, majd Kovács esett el az alapvonal közelében, de mindkétszer néma maradt a síp.

26

Újabb magyar próbálkozás! Kovács beadását középre rúgták ki az észtek, erre lecsapott Korhut Mihály, aki jó 23 méterről próbálkozott, de az ő lövése is középre ment és nem okozott gondot Aksalunak.

21:08

Közben a csoport másik meccsén Görögország Granlund öngóljával vezet a finnek ellen.

23

Megvan az első sárga, Artur Pikk lépett oda Nagy Dominiknek.

21

Pikk próbálkozott egy beadással a bal szélről, Dibusz magabiztosan szedte le.

19

Újabb magyar helyzet! Aksalu megint elrontott egy passzt, ezt most Szalai fülelte le, majd Kovácsot ugratta ki, de sajnos az észt védő tisztázni tudott.

18

Baráth Botond és Anier ütközött a levegőben, a magyar védő lennmaradt, de szerencsére tudja folytatni a játékot.

21:00
Íme, a vezető gólunk
12

Majdnem ott a második! Aksalu adta el a labdát a kapujától távol, amire lecsapott Nagy Dominik és el is lőtte a labdát, az észt kapus pánikszerű vetődéssel hárított. Majd Kalmár próbálkozott távolról, de pont középre ment a löket. Remek meccs, magyar vezetéssel.

11

Éledeznek az észtek, Luts lőtt jócskán fölé egy lekészítés után.

8

Vezet a magyar válogatott! Kalmár beadását először Kovács elől tisztázták, jöhetett az első magyar szöglet. Kalmár tekert középre, ahol érkezett Willi Orbán és remekül fejelt a kapuba! Hajrá, magyarok!

1-0
5

Észt szöglet, Vassiljev beadása után Vihmann fejelt közelről, Dibusz Dénes óriásit védett, ahogy Luts ismétlésénél is.

4

Kalmár végezhetett el kis szabadrúgást az észtek térfelén, amiből Nagy Ádám adott középre, de sajnos lecsúszott a labda és nem okozott veszélyt.

1

Elkezdődött a mérkőzés, az észtek indították útjára a labdát.

20:43
Pillanatokon belül kezdődik a meccs

Az észt és a magyar himnusz után már csak az albán Enea Jorgji kezdő sípszójára várunk.

20:40
Nemzeti színekben a nemzeti csapatok

Piros-fehér-zöldben a magyar válogatott, az észt együttes kék-fekete-fehér szerelésben játszik.

20:31
Páratlan sérüléshullám a magyar csapatban

Gulácsi Péter betegség, Gazdag Dániel és Lovrencsics Gergő pedig sérülés miatt esett ki az utolsó pillanatban. Korábban már eldőlt, hogy Ugrai Roland és Sallai Roland sem léphet pályára.

20:23
Az észtek a pontszerzésben reménykednek

Martin Reim szövetségi kapitány és csapata az utolsó szalmaszálba kapaszkodna, vereség esetén az észt válogatott biztosan kiesik a D-divízióba.

A túlélésért harcol az észt fociválogatott Budapesten

A szövetségi kapitány szerint elsődleges célja az észt labdarúgó-válogatottnak, hogy csütörtök este elkerülje a vereséget a magyar csapattól a Nemzetek Ligájában, mert úgy a zárófordulóban még maradna matematikai esélye arra, hogy bennmaradjon a C osztályban.

20:15
Dzsudzsák Balázs ismét címeres mezben

Igaz, egyelőre csak a cserék között. Így fest a magyar válogatott kezdője:

Marco Rossi viszont az UEFA eltiltása miatt nem ülhetett le a kispadra, helyette Cosimo Inguscio irányítja ma a magyar csapatot. 

20:06
Köszöntjük olvasóinkat!

Magyarország-Észtország Nemzetek Ligája-mérkőzés a Groupama Arénában, tartsanak velünk! Addig is, elevenítsük fel, mi történt a két csapat előző találkozóján!

Őrült meccsen 3-3-as döntetlen Észtországban

A magyar válogatott 3-3-as döntetlent játszott Észtországgal a Nemzetek Ligája C csoportjának negyedik fordulójában, Tallinban. Marco Rossi csapata hátrányba került, majd fordított, majd megint hátrányba került, végül Szalai Ádám fejesével egyenlített. A csoport másik mérkőzésén a finnek 2-0-ra verték a görögöket.