Vágólapra másolva!
Magyar válogatott szélsővel erősítene a Viborg HK nőikézilabda-csapata. A dán bajnokság egyik legjobbja a hírek szerint Kovacsicz Mónikát, a Budapest Bank-FTC játékosát szemelte ki, a klub már tárgyalásban is áll a kézilabdázó ügynökével.

Az elmúlt hetekben nem sok minden szivárgott ki a Viborg HK jövő évi terveivel kapcsolatban. Az Ikast elleni bajnoki döntőre készülő együttesből Christina Roslyng, Lene Thomsen és Lina Rask távozik nyáron, ám érkezési oldalon csupán három fiatalról lehetett hallani: a kapus Julie Gade mellett a balátlövő Olivera Jurisic, illetve a beállós Stine B. Nielsen lesz a zöldek játékosa.

Komoly problémát jelenthet viszont Cristina Varzaru és Nora Reiche sérülése, amennyiben ők nem gyógyulnak meg, úgy a jobbszélső pozícióba mindenképpen szükség lenne új játékosra.

Dán forrásokból úgy értesültünk, Kovacsicz Mónika, a Budapest Bank-FTC válogatott játékosa a kiszemelt, akinek ügynöke már tárgyalásban áll a klubbal.

"No comments" - nyilatkozta érdeklődésünkre a Viborg sportigazgatója, Torben Östergaard, aki azért azt hozzátette, Kovacsicz nagyszerű játékos, aki képes lenne helyettesíteni a két klasszist.