Több mint négymillió forintjába került a mátételki férfinak a szex a helyi prostituálttal

Családi vállalkozások működtetik a hazai emberkereskedelmet, a bűnbandák Nyugat- és Dél-Európába visznek prostituáltnak szánt nőket egy jelentés szerint
Képünk illusztráció
Vágólapra másolva!
Egy mátételki férfi egy helyi prostituáltat hívott át magához néhány napja. Noha hajnalban hívta telefonon, a lány azonnal ment, perceken belül nála volt. A férfi a szexuális szolgáltatásért nem készpénzben fizetett, hanem utalt. Ez később nagyon sokba került neki.
Vágólapra másolva!

A férfi a szexuális szolgáltatás, és a fizetés után felajánlotta a lánynak, hogy haza viszi kocsival. Menet közben a nő egyik ismerőse is csatlakozott hozzájuk. Útjuk azonban a tervezettnél hamarabb véget ért: a nő megkérte a sofőrt, hogy álljon meg az egyik dohányboltnál, majd a társával együtt kiugrottak az autóból és elszaladtak.

A férfi csak később vette észre, hogy útközben hozzányúltak a telefonjához, és arról 4 millió forintot utaltak el.

 Így a férfinak több, mint négymillió forintba került az alkalmi kapcsolat, hiszen a kifosztás előtt fizetett is a lány szolgáltatásaiért.

Azonnal hívta a rendőröket, akik hamar beazonosították a lányt. A 24 éves prostituáltat már másnap elfogták.

Igaz, háromszázezer forint hiányzott a lopott pénzből, de 3,7 millió forintot le tudtak foglalni. A nő ellen eljárást indítottak, és őrizetbe vették.

Családi vállalkozások működtetik a hazai emberkereskedelmet, a bűnbandák Nyugat- és Dél-Európába visznek prostituáltnak szánt nőket egy jelentés szerint
Képünk illusztráció 
Fotó: Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt 

Márciusban egy férfi brutálisan összevert egy prostituáltat Kaposváron. Azért ütötte meg többször a nőt, mert előre fizetett neki a szexért, de nem találtak helyet, ahol az megtörténhetne. Tette mindezt azután, hogy megígérte, hogy akkor is fizet, ha nem találnak szobát, ahol szexelhetnek.

Egy nő pedig korábban odament egy idős férfihoz a VII. kerületben, azzal, hogy szívesen lefeküdne vele pénzért. Együtt mentek el egy közeli automatához, ahol már várták őket a nő társai, akik a levett pénzt, és a hitelkártyát elvették a férfitól.

Ahogy azt korábban megírtuk: háborognak a nyírbátoriak, ugyanis egyre többször fordul elő, hogy prostituáltak fényes nappal, lakóövezeti utcákban bonyolítják le a napi munkájukat.

A helyiek nem rég arra lettek figyelmesek, hogy már a házaik melléképületébe is bementek szexelni.

Tisztelt Nyírbátoriak! Akik a Táncsics utcára jönnek k*rválkodni, a kis házba, meg ide mellé, azok le lesznek fotózva és kiteszem őket

– írta az egyik közelben élő asszony a közösségi médiában. Férje hozzátette, hogy ő is látta őket, külön kiemelve, hogy nem zavartatták magukat fényes nappal sem.

írja a Ripost.