Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Itt vannak a bizonyítékok, Karácsonyt külföldről finanszírozzák, a főpolgármester egyre szánalmasabb helyzetben - videó

Vágólapra másolva!
A főpolgármester egyfolytában hazugsággal vádolja a Magyar Nemzetet, akik tényfeltáró írást közöltek arról, hogy Karácsony Gergely 2019-es főpolgármester-jelölti kampányát külföldi forrásból finanszírozták. Karácsony még mindig nem adott érdemi választ a kérdésekre, és hiába mutattak be dokumentumokat, szerinte azok nem bizonyítanak semmit.
Vágólapra másolva!

A Magyar Nemzet részletes tényfeltáró írást közölt arról, hogy Karácsony Gergely 2019-es főpolgármester-jelölti kampányát külföldi forrásból finanszírozták. 

A pénz egy gépjármű-bérbeadással foglalkozó cégen keresztül érkezett, majd a Városházán dolgozó közvetítő segítségével Perjés Gáborhoz, a főpolgármester bizalmasához, a kampányt bonyolító Mindenki Budapestért (Mibu) Egyesület irányítójához került. Karácsony Pedig nem hajlandó megszólalni az ügyben.

Karácsony 2019-es kampányfinanszírozásával összefüggésben Budai Gyula költségvetési csalás, pénzmosás, hűtlen kezelés, valamint hamis magánokirat felhasználásának megalapozott gyanúja miatt fordult a NAV Bűnügyi Főigazgatóságához.

Karácsony Gergelyt most egy könyvdedikáláson kérdezte a Magyar Nemzet, azonban  a politikus továbbra is azt állítja, hogy a lap hazudik. 

Miután Heiter Dávid a bizonyítékokra hívta fel a főpolgármester figyelmét ő azzal védekezett, hogy az említett cikk csupán állításokat fogalmaz meg, de nem bizonyít semmit - írta a Magyar Nemzet.

Karácsony ugyanakkor sem arra nem adott egyenes választ, hogy Mravik Zsolt közreműködött-e a kampányában, sem arra nem mondott semmit, hogy külföldről érkeztek-e források a kampányába.

A Hír TV kérdésére, miszerint jogi főtanácsadójával, Tordai  Csabával beszélt-e ezekről az ügyekről pedig azt felelte, hogy hülyeségekről nem szokott Tordaival beszélgetni. Korábban is írtunk már arról, hogy dadogva, rémülten magyarázkodik Karácsony Gergely súlyos kampányfinanszírozási botrányáról.

Kapcsolódó cikkek:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről