Menczer Tamás: Magyar Péternek egyetlenegy ember fontos, és az Magyar Péter

magyarpéter
Vágólapra másolva!
Amit több mint tíz év alatt közösen a magyar emberekkel elért a kormány, azt a baloldal egy pillanat alatt lerombolná – mondta a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára a Facebookra feltöltött videójában. Menczer Tamás szerint Magyar Péternek egyetlenegy ember fontos, és az Magyar Péter.
Vágólapra másolva!

Ez a derék úr, ez a megvédem a családomat Péter, furcsa módját választja a családja megvédésének - mondta el legújabb videójában a külügyi államtitkár. A Facebookra feltöltött videóban Menczer Tamás Schiffer Andrást idézte, aki szerint ha valaki nem lojális a saját barátaihoz és a saját feleségéhez, akkor arról miért kellene azt gondolni, hogy másokhoz az lesz? A külügyi államtitkár szerint 

Magyar Péternek egyetlenegy ember fontos, és az Magyar Péter. 

Menczer Tamás felidézte, hogy az exférj virágvasárnapon egy bibliai idézetet is kiírt a Facebook-oldalára, és Krisztus-pózban fotóztatta magát, az mégis milyen ember?

Ez az az ominózus fotó:

magyarpéter, Magyar Péter
Magyar Péter a Messiás képében tetszeleg
Fotó: Facebook

Menczer Tamás szerint az exférjjel sok gond van, de nem kell ennek megállapításához pszichológusnak lenni, és ő nem is szeretne ítélkezni. Viszont leszögezte:

azzal, amit Magyar Péter csinál, a baloldali szekeret tolja, meg legfőképpen a saját magáét.

Az államtitkár leszögezte:

védjük meg a közös eredményeinket az önimádó árulóktól, a politikai kalandoroktól!

Menczer szerint amit több mint 10 év alatt közösen a magyar emberekkel elért a kormány, azt a baloldal egy pillanat alatt lerombolná.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK