Az Internazionale három évre szerződtette Alexis Sanchezt

Alexis Sánchez, Inter
Inter Milan's Chilean forward Alexis Sanchez reacts during the Italian Cup (Coppa Italia) round of 8 football match Inter Milan vs Fiorentina on January 29, 2020 at the San Siro stadium in Milan. (Photo by Miguel MEDINA / AFP)
Vágólapra másolva!
Az olasz bajnoki ezüstérmes Internazionale labdarúgócsapata hároméves szerződést kötött a Manchester Unitedtől megszerzett Alexis Sanchezzel.

A chilei válogatott támadót a milánói klub tavaly nyáron vette kölcsön az angol együttestől, amely a hét elején mondott le végleg a futballista játékjogáról.

Az MU ingyen vált meg a játékostól, elsősorban azért, hogy megspórolja a fizetését. Az angol csapat Sanchezt 390 ezer fontos heti bérért szerződtette 2018 januárjában, és az elmúlt egyéves kölcsönidőszak alatt is több mint a felét állnia kellett ennek az összegnek.

Alexis Sanchezt három évre szerződtette az Inter Forrás: AFP/Miguel Medina

A 31 éves dél-amerikai labdarúgó a Vörös Ördögöknél 45 mérkőzésen mindössze ötször volt eredményes. Az Internazionalénál 28 mérkőzésen négy gólig jutott, viszont a júniusi újrakezdést követően tíz összecsapáson három gól és hét gólpassz volt a mérlege.