Máris távozik a DAC-tól Németh Krisztián

Németh Krisztián újra csapatot keres
Vágólapra másolva!
Németh Krisztián szerződése lejárt Dunaszerdahelyen, így távozik a DAC csapatától - írja a klub hivatalos oldala.

A 37-szeres magyar válogatott Németh Krisztián idén februárban igazolt a DAC-hoz, amelyet rövidesen félbeszakított a koronavírus-járvány. Ezért is mindössze egyetlen bajnoki és egy kupamérkőzésen lépett pályára, összesen 45 percet futballozva.

Németh Krisztián újra csapatot keres Forrás: dac1904.sk

A bajnokság újraindítása előtt júniusban, csak pár nappal a rájátszás kezdete előtt balszerencsés módon eltört egy csont a jobb lábfejében, és azóta harcképtelen volt. A támadónak július 31-én lejárt a DAC-cal kötött szerződése, amit nem újítottak meg.

A 31 éves csatár az M1 aktuális csatornának elmondta, nyolc héttel a sérülése után jelenleg Budapesten végez rehabilitációs edzéseket, és bízik benne, hogy hamarosan újra labdás tréningeken szerepelhet. Megjegyezte, természetesen jobb időszakra számított, amikor Dunaszerdahelyre igazolt, azonban a koronavírus-járvány és a sérülés is közbeszólt, ugyanakkor bízik benne, hogy a csapat sikeres lesz. A folytatással kapcsolatban Németh Krisztián elmondta, jelen pillanatban csak arra fókuszál, hogy egészséges legyen, így ezekkel a kérdésekkel egyelőre nem foglakozik.

A támadó megjegyezte, nem először kerül ilyen helyzetbe pályafutása során, kétszer is volt már olyan, hogy fél évig nem volt csapata, de utána mindig pozitív időszak következett. Kijelentette, reméli, egy ilyennel tudja majd lezárni karrierjét.