Már a Dortmund sztárjával egyezkedik a Manchester United

Horizontal
Dortmund's English midfielder Jadon Sancho scores his team's second goal during the German first division Bundesliga football match SC Paderborn 07 and Borussia Dortmund at Benteler Arena in Paderborn on May 31, 2020. (Photo by Lars Baron / POOL / AFP) / DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO
Vágólapra másolva!
A Sky Sports beszámolója szerint az angol klub már a Borussia Dortmund sztárjával, Jadon Sanchóval egyezkedik egy ötéves szerződésről.

A 20 éves válogatott futballista a 2019/2020-as szezonban, a Bundesligában 32 mérkőzésen lépett pályára, és ezeken a meccseken 17-szer volt eredményes, ráadásul 17 gólpasszt is kiosztott a társaknak ez idő alatt. A fiatal szélső egyébként ezzel a teljesítményével a német élvonal legértékesebb játékosa lett, a Transfermarkt nemzetközi adatbázis 117 millió euró összegben határozta meg az árát.

A németek 120 millió eurót kértek kezdetben a labdarúgóért, de úgy néz ki, hogy kevesebbel, 100 millióval is beérhetik, ha az alku tartalmaz majd később esedékes bónuszokat is.

Ugyanakkor a Manchester Unitednak gyorsan dűlőre kellene jutnia a transzferrel, mert a Borussia Dortmund augusztus 10-ig hajlandó megállapodni Jadon Sancho kivásárlási áráról.