Társoldalunk:

Óriási kapushibája után is győzni tudott az Inter - videó

2020.07.13. 23:43

A Serie A 32. fordulójának hétfő esti zárásaként az Inter fogadta a Torinót. A hazaiak a mérkőzés előtt mindössze három pont távolságra voltak a második helytől, míg a vendégek öt pontra álltak a 18., már kieső helytől. A meccs végül 3-1-s hazai győzelemmel ért véget.

A 17. percig kellett várni az első gólig a találkozón, amikor egy szögletet követően a hazaiak kapusa óriásit hibázott, és kiejtette a kezéből a labdát a gólvonalnál álló Belotti elé, aki egész egyszerűen belőtte a labdát az üres kapuba. Ezzel 1-0 lett a Torinónak.

Az első félidőben már nem esett több találat, így 1-0-s előnnyel mehettek el a vendégek a szünetre.

A második 45 percben az Inter mezőnyfölénye góllá érett, a 48. perc végén Young bombázott közelről a kapuba, ezzel 1-1-re módosítva az állást.

Három perccel később ismét az Inter volt akcióban, Godin találata már azt jelentette, hogy 1-0-s hátrány után meg tudta fordítani az eredményt, és ehhez alig három percre volt szüksége a hazaiaknak.

A 61. percben aztán pontot tett a hazai együttes a fontosabb kérdésekre, Martinez 16 méterről leadott lövése megpattant a blokkolni próbáló védőn, és így védhetetlenül vágódott a kapuba, 3-1-re változtatva az eredményt.

Több gól már nem volt a mérkőzésen, így 3-1-re nyert az Inter.