Vágólapra másolva!
Ahogy azt korábban megírtuk, komoly esélye van rá, hogy Dzsudzsák Balázs több mint 12 évnyi légióskodás után hazatérjen, és a másodosztályban szereplő DVSC játékosa legyen. A Bors megkérdezte az ügyről Tőzsér Dánielt, a debreceni klub frissen kinevezett szakmai igazgatóját, aki nem cáfolta a magyar válogatott csapatkapitányának érkezését.

A DVSC komoly költségvetéssel fogja megkezdeni az NB II-es szezont, de hogy ebbe mi fér bele, az egyelőre kérdéses. A hírek szerint jó rá az esély, hogy Dzsudzsák Balázs hazatér, és akár az NB II-ből is lehetne a válogatott vezére.

A 108-szoros magyar válogatott balszélső legutóbb az Egyesült Arab Emírségekbeli Al-Ain FC-ben futballozott, de június végén lejárt a szerződése, így jelen pillanatban szabadon igazolható. Dzsudzsák állítólag már tárgyalt az NB II-ben szereplő DVSC új szakmai igazgatójával, Tőzsér Dániellel. A focista kocsiját kedden órákon át látták parkolni Tőzsér háza előtt, és a felek már a jövőről egyeztettek.

Dzsudzsák Balázs visszatérhet Magyarországra Forrás: MTI/Illyés Tibor

A Bors elérte a DVSC szakmai igazgatóját, Tőzsér Dánielt, akinek a debreceni háza előtt napok óta parkol a 108-szoros válogatott futballista Bentley-je, és ő egyáltalán nem cáfolta a barátja szerződtetését.

– mondta Tőzsér Dániel, aki éveken keresztül együtt futballozott Dzsudzsákkal a magyar válogatottban.

Dzsudzsák Balázs 2005 és 2008 között 54 mérkőzésen lépett pályára a DVSC csapatában, ezeken 14 gólt lőtt és 17 gólpasszt adott és három bajnoki címet nyert a Lokival.