A Barcelona illetékese elárulta, hogy Messi megy vagy marad

Lionel Messi, Zinédine Zidane
Barcelona's Argentine forward Lionel Messi (L) walks past Real Madrid's French coach Zinedine Zidane during the Spanish League football match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 1, 2020. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)
Vágólapra másolva!
Lionel Messi nem fontolgatja távozását az FC Barcelonától - jelentette ki a spanyol futballbajnoki címvédő egyik illetékese a Cadena Sernek nyilatkozva.

Josep Maria Minguella, aki a katalán elitklubnál az argentin világsztár szerződésével kapcsolatos ügyek felelőse, úgy fogalmazott a spanyol rádióadónak:

biztos benne, hogy a hatszoros aranylabdás marad jelenlegi együttesénél.

Az elmúlt napokban több médium is arról cikkezett, hogy a 33 éves játékmester otthagyja a gránátvörös-kékeket jelenlegi kontraktusa jövő júniusi lejártakor.

A távozásával kapcsolatos találgatásokat felerősítette az a hír, hogy

Messi megszakította klubjával a szerződéshosszabbításáról szóló tárgyalásokat, mivel elégedetlen mind a saját, mind a csapat helyzetével,

amely átengedte az első helyet a tabellán a Real Madridnak, négypontos hátrányba került az ősi riválissal szemben, ezzel alaposan megcsappant az esélye a címvédésre.

Minguella magyarázata szerint csupán arról van szó, hogy Messi éppen a jelenlegi nehezebb szituációban, a La Liga küzdelmeinek hajrájában nem akar a szerződésével foglalkozni, hanem a játékra összpontosít.

"A kontraktusa megújításáról később tárgyalunk" - nyilatkozott az illetékes. - "Sokszor volt alkalma távozni, és sosem tette meg"

- mondta.