Elküldheti Maradonát argentin csapata

fbl Horizontal, Diego Maradona
Maradona élete a Gimnasia csapatánál sem könnyű. De legalább még megvan a Dinamo Bresztnél kapott gyűrűje
Vágólapra másolva!
Az argentin élvonalban szereplő Gimnasia La Plata nem újítja meg Diego Armando Maradona lejáró szerződését, állítja a legendás játékos ügyvédje.

Maradona jogi képviselője, Matias Morla Twitteren panaszkodott arról, hogy tudomása szerint a Gimnasia nem tart igényt jelenlegi edzőjére, holott Maradona nagyon szívesen maradna az együttesnél.

Az egykori klasszis szeptember 5-én vette át a csapat irányítását, amely vele 18 meccsen hatszor nyert, négyszer játszott döntetlent és nyolc vereséget szenvedett. A nem éppen fényes mérleg ellenére eleinte arról lehet hallani, hogy mindkét fél szeretné a kölcsönös folytatást, és a hosszabbításról szóló tárgyalások is megkezdődtek.

Maradona ügyvédje úgy gondolja, a sztárt hátba szúrta a klub vezetősége Forrás: AFP/Alejandro Pagni

Ezért sem számított senki Morla üzenetére, amely komoly haragot váltott ki a Gimnasia szurkolóiból. Az ügyvéd úgy tudja, a klub már elkezdett új edzőt is keresni.

A Gimnasia a 19. helyen végzett a 24 csapatos bajnokságban, amelyet be tudtak fejezni a koronavírus-járvány kitörése előtt. Ez azonban nem lett volna elég a bennmaradáshoz, amelyet az előző három szezonban elért eredmények alapján számolnak ki, és ami alapján a La Plata volt a leggyengébb együttes az első osztályban. A pandémia miatt viszont idén nem esik ki senki az első osztályból.