Vágólapra másolva!
Vasárnap este az Eszék 2-0-ról veszítette el a Rijeka elleni Horvát Kupa-elődöntőjét. A mérkőzés fordulópontja Kleinheisler László kiállítása volt, aki egy rossz becsúszást követően megkapta második sárga lapját. A durva mérkőzést követően a két csapat játákosai közötti vita a tettlegességig fajult - írta a Nemzeti Sport Online.

Az 56. percben az Eszék még 2-0-ra vezetett, amikor a magyar válogatott Kleinheisler borzalmas becsúszást követően megkapta második sárga lapját, aminek következtében csapata emberhátrányba került.

A Rijeka tökéletesen használta ki az emberelőnyt, és 3-2-re megfordította a mérkőzést. A 13 sárga és két piros lapot hozó találkozó nem ért véget a hármas sípszóval. A parkolóban Eros Grezda, az eszékiek albán játékosa ököllel fejbe verte a hazaiak tizenegyesét értékesítő Antonio Colakot.

Az eszéki klub elnöke, Ivan Mestrovic mégis a szerinte botrányos játékvezetésért fog panaszt tenni. Amíg nem derül ki pontosan, hogy albán játékosa miért vágta fejbe ellenfelét a parkolóban, addig nem büntetik meg Gezdát - mondta Mestrovic.