A Real Madridnál ezentúl nem jelentik be a szerződéshosszabbításokat

fbl Horizontal
Real Madrid's Brazilian midfielder Casemiro (R) challenges Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe (L) during the UEFA Champions League group A football match against Paris Saint-Germain FC at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on November 26, 2019. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)
Vágólapra másolva!
A Real Madrid vezetése úgy döntött, hogy a jövőben nem jelenti be az első csapat futballistáival kötött szerződések meghosszabbítását - a Marca című sportnapilap szerint.

A királyi klub ügyeiben járatos madridi újság friss példaként említette, hogy a fővárosiaknál már meghosszabbították a középpályás brazil Casemiro szerződését 2023 nyaráig, a megállapodás tényét azonban hivatalosan máig nem közölték.

Casemiro hosszabbításáról is a Marca számolt be Forrás: AFP/Gabriel Bouys

"Bár dokumentum nincs róla, úgy tűnik, a klubvezetés meghozta a döntést annak érdekében, hogy elkerülje a sajtóban a szerződések részleteinek nyilvánosságra kerülését" - írta a Marca.

A spanyol élvonalnak a koronavírus-járvány miatt márciusban félbeszakadt küzdelmeit június 11-től folytathatják. A La Ligában 27 forduló után a Real Madrid kétpontos hátrányban a második helyen áll a címvédő FC Barcelona mögött.