Vágólapra másolva!
Az NB III-ban szereplő Lipót Pékség 22 éves csatárával, Zimonyi Dáviddal erősítheti meg keretét az élvonalbeli ZTE futballcsapata. 

Zimonyi nem volt akadémista, viszont már 16 évesen bemutatkozhatott az akkor még a Győr-Moson-Sopron megyei első osztályban szereplő Lipót Pékség felnőtt csapatában, ahol azóta is játszik, írja a Nemzeti Sport Online.

A fiatal csatár rohamosan fejlődött, és a 2018-19-es idényben már 65 gólt szerzett a bajnokságban, elévülhetetlen érdemeket vállalva így a feljutás kiharcolsában. Az NB III-ban is megőrizte hatékonyságát, 24 bajnokin 16 gólt szerzett. Betalált a Magyar Kupában is, ahol nyolcaddöntőben két gólt is szerzett a ZTE elleni párharcban (az első meccset 3-1-re nyerte a Lipót, a visszavágón azonban 5-1-re győzött az élvonalbeli egerszegi csapat).

A felkészülési mérkőzéseken már az FTC és a MOL Fehérvár ellen is pályára léphetett a kék-fehéreknél, és, mint azt a zalai klub az NSO-nak megerősítette, nem próbajátékról volt szó, hiszen a csapat már előrehaladott tárgyalásokat folytat a csatárral, aki már a nyári átigazolási időszak kezdetéig is csatlakozhat Márton Gábor keretéhez.