A Chelsea sztárja is úgy döntött, inkább nem jár edzésre

Kanté
Chelsea's French midfielder N'Golo Kante vies with Stoke City's Welsh midfielder Joe Allen (R) during the English Premier League football match between Stoke City and Chelsea at the Bet365 Stadium in Stoke-on-Trent, central England on September 23, 2017. / AFP PHOTO / Lindsey PARNABY / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Kedden lehetett először csoportos edzéseket tartani a Premier League csapatainál a járvány kitörése óta, de egyre többen döntenek úgy, hogy nem vállalják a kockázatot és inkább kihagyják a csapatok edzéseit.

A Chelsea világbajnok focistája, N'Golo Kanté a keddi edzésen még ott volt csapatával, de úgy döntött, biztonsági okokból nem megy el a szerdai tréningre.

N'Golo Kanté inkább nem megy edzésre, ameddig nem érzi biztonságosnak Forrás: AFP/Lindsey Parnaby

A Watford csapatkapitánya, Troy Deeney már korábban elmondta, nem tér vissza a csapatához, ameddig nem érzi teljesen biztonságosnak. Deeney öthónapos, beteg kisfiát félti, és mint kiderült, jól döntött, ugyanis az első tesztelések során három pozitív esetet találtak a Watfordnál, köztük egy játékos, Adrian Mariappa tesztje lett pozitív.

A játékosok többsége ott volt az első edzéseken, de vannak olyan csapatok, ahol két-három játékos is kihagyta a foglalkozásokt, biztonsági okokból.

Összességében a 748 vizsgálatból hat pozitív esetet találtak a PL-ben.