Most bárki legyőzheti Cristiano Ronaldót

fbl Horizontal
Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo acknowledges the public at the end of the Italian Cup (Coppa Italia) semi-final first leg football match AC Milan vs Juventus Turin on February 13, 2020 at the San Siro stadium in Milan. (Photo by Isabella BONOTTO / AFP)
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo kihívta a követőit. Core crusher challenge néven indított egy újabb kihívást a portugál, aminek az a lényege, hogy 45 másodperc alatt minél több hasprést csináljon valaki felemelt lábakkal. A kihívás nevében is benne van, hogy a törzs- és a hasizmokat veszi kezelésbe a gyakorlat.

A Juventus csatára egyébként 45 másodperc alatt 142 ismétlést tudott megcsinálni, amiből az is kiderül, a járvány miatti bezártság alatt sem tétlenkedik Cristiano Ronaldo.

Az ötszörös aranylabdás a videó végén mindenkit felszólít, hogy ha teheti, maradjon otthon, így segítve az egészségügyi dolgozók munkáját. Ronaldo egyelőre Madeirán van, nem tért vissza Torinóba, de már korábban beleegyezett, hogy a Juventus csökkentse a fizetését.

A kihíváshoz már rengetegen csatlakoztak, köztük a Manchester United két portugálja is. Bruno Fernandes 117, Diogo Dalot 105 ismétlésig jutott.