Az első koronavírusos PL-játékos ott lenne az angolok Eb-keretében

Horizontal
Chelsea's English midfielder Callum Hudson-Odoi heads the ball during the English Premier League football match between Arsenal and Cheslea at the Emirates Stadium in London on January 19, 2019. (Photo by Ian KINGTON / IKIMAGES / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.
Vágólapra másolva!
Callum Hudson-Odoi már alig várja, hogy újra a pályán lehessen és a célja, hogy bekerüljön a jövő évre halasztott labdarúgó Európa-bajnokságon szereplő angol válogatottba.

A Chelsea szélsője márciusban elkapta a koronavírust, ő volt az első játékos a Premier League-ben, aki megfertőződött. Elmondása szerint a tünetei enyhék voltak, három hétig otthonában lábadozott, de most már teljesen egészségesnek érzi magát.

"Tökéletesen vagyok. Eltűnt a szervezetemből a vírus. Teljesen jól érzem magam, fitt és újra a régi vagyok" - idézte a Chelsea honlapja a 19 éves játékost, aki mindenkinek megköszönte az aggódást és a támogatást.

Callum Hudson-Odoi szeretne ott lenni 2021-ben az Eb-n Forrás: AFP/Ian Kington

A fiatal futballista azt mondta, már nagyon várja, hogy újra a pályán lehessen, ezzel együtt arra kérte a szurkolókat, hogy legyenek türelmesek és tartsák be az előírásokat.

Hudson-Odoi a mostani szezonban 25 meccsen három gólt szerzett, s feltett szándéka, hogy bekerüljön Gareth Southgate szövetségi kapitány csapatába, amely a 2021-re halasztott Eb-n szerepel majd.

"Nagy lehetőség ez a számomra, és mindent el fogok követni azért, hogy ott lehessek a tornán." - fogalmazott.