Harry Kane nem akar minden áron a Tottenhamben megöregedni

Kane
Tottenham Hotspur's English striker Harry Kane gestures at the final whistle during the UEFA Champions League Group B football match between Tottenham Hotspur and Red Star Belgrade at the Tottenham Hotspur Stadium in north London, on October 22, 2019. (Photo by Ben STANSALL / AFP)
Vágólapra másolva!
Harry Kane, a Tottenham Hotspur csapatkapitánya a Sky Sports szakértőjével, Jamie Redknapp-pel tartott egy videointerjút, ebben beszélt arról, mit tartogathat a jövő számára, illetve a Premier League-nek.

Harry Kane elmondta, nem fog minden áron a Tottenham csapatában megöregedni, és arról is beszélt, hogy szerinte június végéig van idő, hogy befejezzék a Premier League koronavírus miatt szünetelő idényét.

Az angol válogatott 26 éves kapitányának 2024-ig van szerződése, de nem biztos, hogy még négy évig marad Londonban.

Harry Kane előbb-utóbb trófeákért harcolna Forrás: AFP/Ben Stansall

"Imádom a Spurst, mindig is imádni fogom, de már korábban is mondtam, ha nem érzem, hogy fejlődik a csapat, ha nem a jó irányba haladunk, akkor nem maradok minden áron. Vannak ambícióim, szeretnék fejlődni, szeretnék az egyik legjobb lenni. Minden azon múlik, hogy tud együtt fejlődni a csapat. Nem mondom, hogy örökre maradok, de azt sem, hogy eligazolok."

A csapat viszonylag új menedzserével, José Mourinhóval kapcsolatban elmondta, nyáron lehet először esélye arra, hogy vele készüljön fel a csapat, így még adna időt neki, de hozzátette, "szeretnék trófeákat nyerni, inkább előbb, mint utóbb."

"Mourinho őszinte, egyenes ember. Ha tetszik neki, amit csinálsz, akkor elmondja, de azt is, ha nem. Jó a kapcsolatom vele, jó a közös munka, nagy dolgokat akar elérni Londonban, rajtunk múlik, milyen teljestmnyt tudunk nyújtani."

Kane sérülés miatt január elseje óta nem focizott, és egyelőre senki nem tudja, mikor folytatódhat a Premier League.

"Biztos vagyok benne, hogy a Premier League mindent megtesz majd, hogy befejezhessük a szezont, de egy ponton túl erre már nem lesz lehetőség. Ha júliusig vagy augusztusig kell focizni, majd kezdeni az új idényt, szerintem nem lenne jó ötlet. Június végéig látom befejezhetőnek a szezont, ellenkező esetben ki kell találni, hogy érjen véget."