Társoldalunk:

A Bayern München edzője nem foglalkozik a szerződésével

2020.03.29. 22:09

Egyelőre nem foglalkozik a szerződéshosszabbítással Hansi Flick, a Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője.

"Jelenleg vannak fontosabb dolgok is az én jövőmnél" - utalt az 55 éves tréner a koronavírus-járvány miatt szünetelő német bajnokságra.

A Bundesligában címvédő bajorok november elején menesztették Niko Kovac vezetőedzőt, akinek helyét ideiglenes megbízással Flick vette át. Utóbbi 2006 és 2014 között a német válogatott pályaedzője volt, a müncheniek szakmai stábjához júliusban érkezett.

Hansi Flick remek munkát végez a német rekordbajnoknálForrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Sven Hoppe

Karl-Heinz Rummenigge vezérigazgató decemberben közölte, hogy a szakember a 2019/20-as szezon végéig biztosan vezetőedző marad.

"A magam részéről hiszek abban, hogy folytatódik majd az idény, pozitívan állok a dolgokhoz még akkor is, ha a hátralévő meccseket csak zárt kapuk mögött tudjuk lejátszani" - jelentette ki Flick, hozzátéve, egyelőre egy szabadban végzett közös edzésnek is tudna örülni.

A koronavírus-járvány miatt április 30-ig biztosan nem rendeznek mérkőzéseket a Bundesligában. Döntés a folytatásról legkorábban kedden, az első és másodosztály 36 klubjának részvételével tartandó közgyűlésen születhet.