Egy Premier League-csapat nyolc játékosánál mutatták ki a koronavírust

Horizontal
West Ham's logo is pictured next to the pitch ahead of the English Premier League football match between West Ham United and Liverpool at The London Stadium, in east London on January 29, 2020. (Photo by Glyn KIRK / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Premier League-ben szereplő West Ham United nyolc játékosánál mutatták ki a koronavírust. Mindannyian jól vannak, és éppen önkéntes karanténban gyógyulnak.

"Enyhe tüneteik vannak, és már valamennyien jobban vannak, és a családtagjaik is jól vannak" – mondta a klub alelnöke, Karren Brady, aki nem nevezte meg a nyolc játékost, de hangsúlyozta, hogy valamennyien azonnal önkéntes karanténba vonultak otthonaikban.

"Elég egy kézfogás, egy tüsszentés, vagy egy köhögés a közelünkben, szóval senki nem mehet biztosra" – tette hozzá a kluvezető, akinek reményei szerint valamennyi játékos el tudja majd kezdeni április 13-án a közös edzéseket a csapattal, mielőtt április 30-án folytatódnának a bajnoki küzdelmek. Habár ennek csekély valószínűségét Brady is megerősítette, aki szerint a PL-klubok pénteki ülésén abban maradtak, hogy amint lehet újrakezdik a szezont, de azt sem bánják, ha akár júliusig eltart a 2019-2020-as idény.