Vágólapra másolva!
Rio Ferdinand 2002 és 2014 között erősítette a Manchester United csapatát. A korábbi hátvéd hatszor emelhette magasba a Premier League (PL) megnyeréséért járó trófeát az együttessel. Egy interjúban a 41 éves visszavonult labdarúgó azt mondta, hogy a mostani szezont el kellene engedni bajnokavatás nélkül, és már a következő idényre kellene fókuszálni.

Az egykori kőkemény hátvéd úgy fogalmazott ezzel kapcsolatban, hogy: „A futball az csak egy játék, amit nagyon komolyan veszünk. A nagyobb képet nézve látható mi folyik most a társadalomban. Nagyon egyértelmű elképzelésem van erről,

ha nem lehet hamarosan dönteni, akkor a szezont el kell törölni és újat kell kezdeni tiszta lappal.

Lesznek elégedetlen emberek a döntés után, de bármi is legyen majd, azzal pár ember úgy is elégedetlen lesz, nem nyerhet mindenki ezzel a helyzettel."

Ferdinand kijelentésének biztos, hogy nem örülnek Liverpoolban, hiszen Jürgen Klopp tanítványai 25 ponttal vezetik a bajnokságot, mindössze két győzelem választja el őket attól, hogy 30 év után ismét bajnoki címet ünnepelhessenek a Beatles szülővárosában.

Hasonlóan csalódottak lennének a másodosztályban szereplő Leeds szimpatizánsai is, mert a csapatuk 37 fordulót követően vezeti a Championshipet.