Brazil játékossal erősíthet az Everton

Horizontal
Angers' French defender Romain Thomas (R) fights for the ball against Lille's Brazilian defender Gabriel dos Santos Magalhaes (C) during the French L1 Football match between Angers SCO and Lille (LOSC), at the Raymond-Kopa Stadium, in Angers, northwestern France on Febuary 7, 2020. (Photo by JEAN-FRANCOIS MONIER / AFP)
Vágólapra másolva!
Angol lapértesülések szerint akár napokon belül az Everton futballistája lehet Gabriel dos Santos Magalhaes, a francia bajnokság legutóbbi szezonjában ezüstérmes Lille OSC védője.

Az Independent úgy tudja, hogy a 22 éves brazil játékos az orvosi vizsgálatokon már átesett, ám a koronavírus-járvány és az újabb vevőjelöltekkel bővülő árverseny miatt még meghiúsulhat az üzlet. Az Everton állítólag kész 30 millió eurót fizetni Gabrielért, akiért azonban a hírek szerint két londoni Premier League-csapat, az Arsenal és a Tottenham Hotspur, illetve Olaszországból a bajnoki címvédő Juventus is bejelentkezett.

A Lille tárgyalási pozícióját mindenesetre jelentősen erősíti, hogy a brazil védő, akinek piaci értékét a transfermarkt.com 22 millió euróban adja meg, februárban 2023-ig szóló új szerződést kötött francia klubjával.