Vágólapra másolva!
A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (NB I) szereplő Paksi FC játékosai is összefogtak a koronavírus ellen, és támogatás nyújtottak a frontvonalban harcolóknak.

A labdarúgók a folyamatosan gyarapodó csapatkasszájukat a nehéz helyzetre való tekintettel további összegekkel egészítették ki, majd az így összegyűlt több mint fél millió forintot a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítvány és a COVID-19-es betegeket kezelő Infektológiai és Intenzív Osztály részére ajánlották fel – számolt be a klub honlapja.

A Paks is pénzzel segített a koronavírus ellen harcolóknak Forrás: paksifc.hu

„Nem volt kérdés, segítünk-e! A kezdetek óta figyelemmel kísérjük a történteket, és - mint valószínűleg mindenhol - köztünk, játékosok közt is ez most a meghatározó téma. Minden elismerésünk az orvosoknak és valamennyi egészségügyben dolgozónak, akik szüntelenül harcolnak a vírus ellen, az egészségünk érdekében. Egészen biztosra veszem, ha sokáig tart még a járvány, további felajánlásokat, gesztusokat gyakorlunk, hiszen fontos, hogy összefogjunk, és, aki csak teheti, különböző támogatásokkal segítse a koronavírus elleni küzdelmet" - fogalmazott Holczer Ádám hálóőrünk a csapat kezdeményezéséről.