Társoldalunk:

Eden Hazard önkritikusan beszélt első madridi szezonjáról

2020.03.26. 11:54

Eden Hazard, a Real Madrid tavaly nyáron szerződtetett belga futballistája szerint gyengére sikerült az első idénye a spanyol együttesnél.

A 29 éves támadó a Belga Rádió és Televízió (RTBF) műsorszolgáltatónak elmondta: első madridi idénye nem úgy alakult, ahogyan szerette volna.

Az első szezonom a Real Madridnál gyengére sikerült ugyan, de azért nem minden volt rossz benne. Ez az év a beilleszkedésről szólt, majd a másodikban lehet valósan megítélni- nyilatkozta. Hozzátette: neki az a legfőbb feladata, hogy végig jó kondícióban és formában legyen.

Nem úgy sikerült Eden Hazard első szezonja a Real Madridban, ahogyan azt eltervezteForrás: AFP/Pierre-Philippe Marcou

"Jó csapatba kerültem, ahol új emberekkel ismerkedtem meg, ami nagyszerű élményt jelentett" - mondta.

A játékos törött bokáját három héttel ezelőtt az Egyesült Államokban műtötték meg. Hazard az állapotával kapcsolatban kiemelte: sérülése rendbejött, a varratokat eltávolították, és egyelőre - jobb híján - egyéni terv alapján végzi a regeneráló edzéseket.

A Chelsea-től 100 millió euróért megvásárolt klasszis játékos szerződése 2024 nyarán jár le, a labdarúgó a 2019-20-as szezonban 15 mérkőzésen egyszer volt eredményes, miközben 23 találkozón különböző sérülései miatt nem volt bevethető.