Eden Hazard önkritikusan beszélt első madridi szezonjáról

Horizontal
Real Madrid's Belgian forward Eden Hazard gestures during the Spanish league football match Real Madrid CF against Real Sociedad at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on November 23, 2019. (Photo by PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP)
Vágólapra másolva!
Eden Hazard, a Real Madrid tavaly nyáron szerződtetett belga futballistája szerint gyengére sikerült az első idénye a spanyol együttesnél.

A 29 éves támadó a Belga Rádió és Televízió (RTBF) műsorszolgáltatónak elmondta: első madridi idénye nem úgy alakult, ahogyan szerette volna.

- nyilatkozta. Hozzátette: neki az a legfőbb feladata, hogy végig jó kondícióban és formában legyen.

Nem úgy sikerült Eden Hazard első szezonja a Real Madridban, ahogyan azt eltervezte Forrás: AFP/Pierre-Philippe Marcou

"Jó csapatba kerültem, ahol új emberekkel ismerkedtem meg, ami nagyszerű élményt jelentett"

- mondta.

A játékos törött bokáját három héttel ezelőtt az Egyesült Államokban műtötték meg. Hazard az állapotával kapcsolatban kiemelte: sérülése rendbejött, a varratokat eltávolították, és egyelőre - jobb híján - egyéni terv alapján végzi a regeneráló edzéseket.

A Chelsea-től 100 millió euróért megvásárolt klasszis játékos szerződése 2024 nyarán jár le, a labdarúgó a 2019-20-as szezonban 15 mérkőzésen egyszer volt eredményes, miközben 23 találkozón különböző sérülései miatt nem volt bevethető.