Társoldalunk:

Szoboszlai Dominikról ír az AC Milanhoz közeli oldal

2020.03.25. 12:47

Az AC Milanhoz közel álló milannews24.com nevű oldal interjút készített Szoboszlai Dominik menedzserével, miután az elmúlt hetekben többször is szóba került az olasz sportsajtóban, hogy a magyar válogatott támadó a milánói piros-feketék játékosa lehet a közeljövőben.

Mint írják, az AC Milannál az utóbbi időben előtérbe kerültek a játékospiacon fellelhető és viszonylag kedvezőbb áron megszerezhető fiatal tehetségek. Ebbe a sorba jól illik a Red Bull Salzburg magyar válogatott támadója, Szoboszlai Dominik, aki iránt a hírek szerint a Lazio mellett az AC Milan is érdeklődik. 

Ezért kereste meg a lap Esterházy Mátyást, a focista ügynökét. 

Szoboszlai Dominik fizikailag és technikailag is nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik, jól olvassa a játékot, a szöglet- és szabadrúgások specialistája, mindent megtesz azért, hogy hosszú távon posztja egyik legjobbjává válhasson  – méltatta ügyfelét Esterházy, hozzátéve, Szoboszlai valóban beleillik abba a sorba, amit olyan fiatal, tehetséges játékosok alkotnak most a Milannál, mint Theo Hernández, Iszmael Bennaszer, Rafael Leao vagy éppen Ante Rebic.

"Ez az irány hosszú távon eredményekkel is párosulni fog" – jelentette ki határozottan a menedzser, aki arra a kérdésre, hogy az éppen Salzburgból Milánóba tartó (a hírek szerint az AC Milan sportigazgatója lesz) Ralf Rangnick érkezése jelenthet-e esélyt Szoboszlainak egy milánói szerződésre, csak annyit mondott, hogy a német szakember "az egyik legjobb tehetségkutató, aki tökéletesen passzol a klub fiatalokra építő filozófiájához".