Vágólapra másolva!
A koronavírus-járvány miatt a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság küzdelmeit is felfüggesztették. A német labdarúgó-bajnokság klubjai úgy határoztak, legalább április 2-ig szüneteltetik a Bundesligát - a német szövetség hamarosan a további halasztás mellett dönthet. Ennek ellenére a Wolfsburgnál megkezdték a közös edzéseket, még ha nem is teljesen a hagyományos módon.

A játékosok eddig a Wolfsburgnál is otthon, egyéni edzésterv alapján készültek a labdarúgók a folytatásra. Viszont a klubnál úgy döntöttek, hogy elkezdik a közös tréningeket – a topligák között elsőként –, igaz, nem mindennapi körülmények között, na és persze nagyon szigorú higiéniai intézkedések betartása mellett.

Több külföldi portál is arról számolt be, hogy egyelőre kizárólag a Wolkswagen Aréna edzőtermeiben végzik a munkát a focisták, méghozzá kis csoportokban. Az edzésről a klub is tett fel képeket a közösségi oldalára. Ez pedig már csak azért is meglepő, mert szinte kizárt, hogy április elején folytatódjon a bajnokság, a hírek szerint a német szövetség hamarosan a további halasztás mellett dönthet.