Társoldalunk:

Visszautasította klubja ajánlatát a Barcelona sztárja

2020.03.23. 16:08

Új szerződést kínált kapusának az FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetése, de Marc-André ter Stegen egyelőre nem fogadta el a klub ajánlatát a katalán Sport értesülése szerint.

A lap úgy tudja, hogy a 27 éves német kapusnak határozatlan időre hosszabbítanák meg jelenlegi, 2022 nyaráig szóló kontraktusát, amellett évi nettó 6,5 millió eurós fizetést kapna. Az újság szerint maga a kapus halasztotta el a szerződéshosszabbításával kapcsolatos tárgyalást.

Marc-André ter Stegen nem elégedett a Barca ajánlatával, ezt akár ki is használhatja a Bayern MünchenForrás: AFP/Javier Soriano

A Sport úgy látja, nem kétséges, hogy ter Stegen maradni akar a katalán gárdánál, viszont úgy érzi, tett már annyit a csapatért, hogy a házi bérezési listán a legjobban fizetettek közé kerüljön. Tárgyalási pozícióját erősíti, hogy hazájából is van komoly érdeklődő: a Bayern München szívesen alkalmazná a válogatott kapust.

Ter Stegen a 2019/20-as szezon eddigi szakaszában 34 meccsen védett a Barcelonában, 34 gólt kapott, viszont tizenegy alkalommal is megúszta kapott gól nélkül. A Barcelonához 2014-ben csatlakozott a Borussia Mönchengladbachtól 12 millió euróért, a Transfermarkt 90 millió euróban adja meg a kapus jelenlegi futballpiaci értékét.