Vágólapra másolva!
Antoine Griezmann, az FC Barcelona támadója március 21-én ünnepelte 29. születésnapját. A jeles alkalomból a Bleacher Report Football összerakott egy álomcsapatot azokból a játékosokból, akik együtt focizott a világbajnok francia. Az álomtizenegybe olyan sztárok kerültek be, mint Paul Pogba, Lionel Messi vagy Kylian Mbappé, de Griezmann így sem volt elégedett az összeállítással, nehezményezte, hogy kihagyták a kedvenc játszótársát.

Sam Tighe, a Bleacher Report Football a következő tizenegyet állította össze Griezmann korábbi és jelenlegi csapattársaiból:

Marc-André ter Stegen (Barcelona) – Juanfran (Atlético Madrid), Raphaël Varane (francia válogatott), Diego Godín (Atlético Madrid), Filipe Luís (Atlético Madrid) – N'Golo Kanté (francia válogatott), Sergio Busquets (Barcelona), Paul Pogba (francia válogatott) – Lionel Messi (Barcelona), Kylian Mbappé (francia válogatott), Antoine Griezmann.

Így fest Antoine Griezmann álomcsapat Forrás: Bleacher Report Football/Twitter

A világbajnok támadó fantasztikus csapattársakat kapott, a Twitteren azonban hozzászólás formájában jelezte, hogy hiányolja a mexikói válogatott Carlos Velát, akivel 2011 és 2014 között a Real Sociedadban futballoztak együtt. Három szezon alatt 86 gólt hoztak össze és bejutatták a baszk csapatot a Bajnokok Ligájába.

A Bleacher Report Football adminja nem sokat késett a reakcióval. Kiposztolt egy képet Grizemannal, Messivel és Mbappéval, és feltette a költői kérdést, hogy melyikük helyére kéne betenni a mexikói támadót?

A 30 éves Vela az MLS tavaly szezonjában 36 meccsen 38 gólt lőtt és 12 gólpasszt adott, megválasztották az idény legjobbjának és gólkirály lett - Zlatan Ibrahimovicot megelőzve. Az tengerentúlon februárban induló szezonban négy meccsen négy gólt lőtt, és négy gólpasszt adott mielőtt a koronavírus járvány miatt felfüggesztették volna a bajnokságot.