Vágólapra másolva!
A Milánóban karanténban lévő Romelu Lukaku videointerjút adott az Arsenal egykori klasszisának, Ian Wrightnak. A belga csatár mesélt a klubváltásáról és arról, hogy mennyire hiányzik neki a foci.

„Nehéz helyzetbe kerültem, mert döntenem kellett. Olyan helyre akartam igazolni, ahol más nézőpontba kerülhet a játékom, és ahol az edző számít rám. Ole szerette volna, ha maradok Manchesterben, de mondtam neki, hogy már döntöttem. Elfogyott az energiám, de minden elismerés az övé, férfiként viselkedett, és végül segített, hogy az Interhez kerüljek" – mondta Lukaku.

Romelu Lukaku és Ole Gunnar Solskjaer Forrás: AFP/Oli Scarff

„Manchesterben jó irányba haladnak a dolgok, a megfelelő játékosok érkeztek a csapathoz. Ole remek munkát végez, jönnek is az eredmények, a legjobbakat kívánom nekik. A Manchester United lehetőséget adott nekem, olyat, amilyet korábban láttam, így gyerekes lenne rosszat mondanom a csapatról vagy bármelyik angol csapatomról" – mondta Lukaku, aki 96 meccsen 42 gólt szerzett Manchesterben, közben az Internél már35 meccsen 23-nál jár.

A 26 éves támadó elmondta, az Inter mellett a Juventus is kereste, de gyerekként a milánói csapatnak szurkolt Adriano és Ronaldo miatt.

Lukaku több mint egy hete karanténban van a koronavírus miatt. „Hiányzik a megszokott életem, az anyukám, a fiam, a testvérem. Gondolnom kell mindenkire, de nehéz, mert nincsenek normális emberi kapcsolataim. Hiányoznak az edzések, a meccsek, ilyenkor kezdjük értékelni, azt amink van" – mondta Lukaku.