Vágólapra másolva!
A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP bank Liga) szereplő MOL Fehérvár FC csapatkapitánya, Juhász Roland beszélt a kialakult helyzetről, családjáról és pályafutásának utolsó szakaszáról is.

„Ahogy jelenleg a világon az emberek többségét, úgy engem is a világjárvány érdekel leginkább. Azt gondolom,

sosem történnek véletlenül a dolgok, lehet, ennek most így kellett alakulnia. Egy teljesen új élethelyzettel kell mindannyiunknak megküzdenie. Nagyon fontos, hogy aki csak teheti, maradjon otthon,

mi sem megyünk sehova, ezt a szabályt tényleg fontos, hogy betartsuk" – árulta el a védő a klub honlapjának.

A rutinos focista hozzátette, hogy az otthoni edzések mellett felfedezett egy új dolgot magának, a kertészkedés örömét. Életében nem kertészkedett annyit, mint amennyit az elmúlt pár napban. Elárulta, hogy a kislánya és a párja kisfia is otthon vannak velük, otthonról tanulnak.

Juhász Roland (középen) nem így szeretné lezárni a pélyafutását Forrás: MTI/Czagány Balázs

„Megmondom őszintén, nem gondoltam még arra, hogy a Puskás Akadémia FC elleni 45 perc lett volna profi karrierem utolsó mérkőzése.

Nyilván minderre nekem, nekünk nincs semmilyen ráhatásunk, de nagyon szeretném, hogy a pályán, nézők előtt búcsúzhassak el, és lehetőleg minél hamarabb. Ez ugyanis egyrészt azt jelentené, hogy még a szerződésem lejárta előtt folytatódna a bajnokság, másrészt ismét minden rendben lenne az egész világon. De hangsúlyozni szeretném, a jelenlegi helyzetben nem az a legfontosabb, hogy hogyan fejeződik be a pályafutásom, hanem az, hogy minél gyorsabban túl legyünk ezen a nehéz időszakon és minden rendben legyen" – mondta Juhász Roland a jövővel kapcsolatban.