112 millió euróért vinné a Barcelona az Inter játékosát a nyáron

Internazionale  v Barcelona - UEFA Champions League Soccer UEFA Champions League Inter Milan Barcelona UEFA CHAMPIONS LEAGUE EUROPE 2019/20 EUROPEAN Cup Internazionale
Lautaro Martinez of FC Internazionale during the UEFA Champions League stage match between Internazionale and Barcelona at Stadio San Siro, Milan, Italy on 10 December 2019 (Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Mindenképpen szeretné az FC Barcelona a nyáron leigazolni az Internazionale csatárát, Lautaro Martínezt. A 22 éves támadó a Serie A-ban 22 mérkőzésen 11-szer volt eredményes és még három gólpasszt is kiosztott a társaknak. A futballista kivásárlási ára 112 millió euró.

Az argentin válogatottban 17 meccsen 9 gólig jutó játékost 2023.06.30-ig szóló szerződés köti az olasz együtteshez. A katalán csapat vezetőedzője, Quique Setién mindenképpen szeretné megvenni a futballistát, és a tervek szerint nem sajnálná rá a pénzt, illetve vagy Arturo Vidal vagy Ivan Rakitic mehetne még Olaszországba egy jelentősebb összeg átutalása mellett Martínezért cserébe.